Starstablehjälpen

2016-07-15
18:06:00

Kraven för Epona

Detta är alla krav för att komma in i Epona
 
 
För att få SMS:et från Herman:
- Vara vänligt inställd med Jorvikstallet och träffa Herman
- Vara vänligt inställd med GED Jarlaheimskontoret och lämna rapport till Herman
- Hjälpt de tyska turisterna med att få en sommarstuga* (MiniSpoiler! Uppdragsserien är slut när du får en vit T-shirt som det står I ♥ Jorvik på.)
- Nå minst lvl 15
- Vara gillad med Valedale (= minst 1500 rykte)
- Öppna Den gömda dinosauriens dal och spela till och med uppdraget "En expeditions begynnelse" (andra uppdraget dag 2 i DD)
 
*Dessa uppdrag är för närvarande sist bland de i Silverglade/Gyllenåsarna om man skippar alla hjärtuppdrag. Det krävs INGET ryktesbyggande för att komma till dem.
 
OBS!!! Om du uppfyllt alla krav men ändå inte får SMS:et så har du antingen 1) missat något eller 2) råkat ut för en bugg. Oavsett så kan jag inte hjälpa dig eller svara på varför du inte fått SMS:et än. Det enda du kan göra är att spela vidare och förhoppningsvis snubbla över det som saknas, eller kontakta support. Jag som driver den här bloggen jobbar INTE för SSO och kan därmed inte ta hand om frågor som du bäst ställer till dem. -__-
 
 
För att kunna hitta vägen in i Epona efter att man pratat med Herman:
- vara vänligt inställd med familjen Jarlasson
- vara vänligt inställd med familjen Goldspur
 
I nyhetena om Epona så står det att det krävs minst lvl 16 för att komma in där, men det stämmer inte, som ni kan se nedan:
 
Pamela Moonriver står i Månskärebyn i Epona, bilden är tagen direkt eftef att jag träffade henne första gången när jag öppnat Epona med Vilda på Night Star
 
 
 
När SSO-teamet skrev att lvl 16 är gränsen för Epona så var det medveten felinfomering från deras sida. En GM har sagt att de angav lvl 16 som gräns av den enkla anledningen att de antog att det är den lägsta nivån de flesta är i när de öppnar Epona. Det är dock, som ni ser, fullt möjligt att ta sig in där i lvl 15.