Starstablehjälpen

2015-08-22
22:50:53

Stallön, stallflicka och sälja häst

Detta gäller endast de som är star rider.


Stallflicka

Stallflickan är en tjej du som Star Rider kan anställa för att ta hand om dina hästar, t.ex. när du ska åka bort eller har andra förhinder som gör att du inte kan logga in och ta hand om dina hästar själv varje dag. Det kostar 7 star coins om dagen, oavsett hur många hästar du har i stallet.

Ett tips är att ha en stallflicka anställd konstant för 42 SC i veckan, om du känner att du har råd med det. På det sättet slipper du tänka på att ta hand om den dagliga skötseln på alla dina hästar, inklusive hästen du rider. Med stallflicka anställd behöver man inte sköta om sin häst över huvud taget. Röda skötselknappar gör den kanske lite långsammare, men humöret sjunker endast om man glömmer den dagliga skötseln, och den tar stallflickan hand om. Med stallflicka räcker det att sköta om hästen inför championat och tävlingar man vill försöka slå tidsrekord i.

1. Gå till anslagstavlan och välj Stallhjälp


2. Välj antal dagar du vill ha stallhjälp för och tryck Köp3. Tryck OkHästön

Hästön är en funktion som gör att Star Rider kan skicka iväg sin häst på semester ett par dagar, t.ex. om man bara vill ha en häst hemma i stallet, eller om man vill göra plats för fler hästar. Det går endast att ha upp till 10 hästar i stallet. Vill man ha fler så måste man skicka iväg en eller flera hästar till hästön. Hästön är även en bra funktion att använda sig av om man vet att man ska vara borta från SSO länge och vill slippa komma hem till ledsna hästar.

1. Gå till anslagstavlan och välj Mina hästar2. Tryck på hästen du vill skicka iväg och välj Skicka till hästön


3. Välj Lyxsemester eller Budgetsemester och tryck Köp4. Tryck på Ja
För att ta hem en häst från hästön, så gör du så här:

1. Tryck på Mina hästar på anslagstavlan
2. Välj fliken På Hästön
3. Klicka på hästen du vill hämta hem
4. Tryck på Ta hem hästen längst ner i rutan.

Sälja hästar

Om du köpt en häst men känner att du absolut inte vill ha den kvar längre, så kan du sälja den. Du får 2500 shilling för den, så i jämförelse med vad du gav för hästen när du köpte den så är det kanske inte särskilt mycket, men det är bättre än inget alls. Det går inte att sälja hästar till andra spelare, utan du säljer den helt enkelt tillbaka till spelet.

Du kan sälja alla hästar utom din första häst. Om du inte vill ta hand om din starthäst så kan du välja att ignorera den, eller helt enkelt skicka den till hästön.

1. Gå till anslagstavlan och välj Mina hästar2. Välj hästen du vill sälja och tryck på Sälj denna häst


3. Tryck på JaTänk noga efter ifall du verkligen vill sälja hästen. Om du någonsin skulle vilja ha en likadan häst igen så måste du köpa den för Star Coins i det köpstall där den står.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: