Starstablehjälpen

2016-01-07
17:06:34

Leda hästen

För att leda hästen så måste man vara Star Rider för att kunna köpa funktionen. Har man väl köpt funktionen så är den kvar även om SR-prenumerationen går ut.
 
Köpa Funktionen
 
Funktionen går att köpa hos valfri hästtränare. Dessa står lite överallt runtom på Jorvik, t.ex:
- Jorvikstallet
- Vingårdens paddock
- Marleys gård
- Utanför New Hillcrest, vid hagarna väst om byn där man även hittar veterinär och häststylist
 
Hästtränarna har dressyrkläder på sig och har en blå Star Stable-lagge ovanför huvudet. För att köpa funktionen så går man fram till hästtränaren, klickar på den och väljer Leda häst.
 
Kostnad
 
Det kostar 135 Star Coins, vilket man betalar en gång. Man låser således upp funktionen för alla sina hästar på en och samma gång.
 
Hur man leder hästen
 
För att leda hästen så måste man sitta av och gå fram till hästens huvud. Då kommer det fram en symbol på nederdelen av skärmen. När man trycker på den så står man plötsligt med hästens tyglar i handen. Därefter är det bra att använda piltangenterna eller WASD för att börja gå. Hästen kommer då att följa efter.
 
Värt att notera
 
 
Den här funktionen är inget annat än en kul grej och har ingen nämnvärd praktisk funktion. Man går extremt långsamt när man leder hästen, man kan inte hålla i tyglarna när man pratar med NPC:er, och man släpper lätt taget om hästen fastnar mot något. Man kan använda funktionen för att ta snygga bilder, men det är typ allt. Om man nästan aldrig tar bilder så skulle jag rekomendera att man inte köper den här funktionen om man inte absolut vill kunna leda hästen.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: