Starstablehjälpen

2015-08-22
22:08:40

Ferdinands hästmarknad

Ferdinands hästmarknad är en kringresande marknad som flyttar runt mellan 4 olika platser i spelet: Jorvikstallets arena > Fort Pinta > Steves gård > Västkobbens fiskeby, alltid i den ordningen. Efter Västkobben börjar rundan om igen med Jorvikstallet.

När de kommit till en plats så brukar man först se enbart vagnarna under 1 vecka, sedan slår marknaden upp portarna och är öppen i 1-2 veckor (ibland 3) innan den drar vidare. Ibland dyker den upp direkt på nästa plats, andra gånger kan det ta en till flera veckor innan den dyker upp igen. Det enda mönstret marknaden följer strikt är vilken plats den kommer till nästa gång.

På hästmarknaden kan man köpa hästar av flera olika raser, men även utrustning och kläder som inte finns någon annanstans. Man får även hjälpa ägarna Ferdinand och Eddie med diverse bestyr, så som att lämna betalningen av hyran till markägaren och hämta foder till de ledsna, resetrötta hästarna.

De 4 första gångerna (om jag minns rätt) man hjälper Ferdinand och Eddie  så får man en gåva när man utfört alla marknadsuppdrag. Efter det så får man bara XP, jorvikshilling och ryktespoäng för uppdragen.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: